Θέλουμε την επιτυχία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

info@minobi.gr

6974313052

Για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας .
Η πορεία , η ανάπτυξη και η κερδοφορία κάθε επιχείρησης εξαρτώνται απο το επίπεδο των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των ανθρώπων τους .’Οταν υπάρχει κατάλληλη επικοινωνία έρχονται η άριστη εξυπηρέτηση το καλό κλίμα εσωτερικά και εξωτερικά και η επιχείρηση αντανακλά μία εξαίρετη εικόνα.

Διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση στην εκπαίδευση κάθε βαθμίδας του προσωπικού.
Με πολύ συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα εγγυόμαστε την αλλαγή στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των εργαζομένων κάθε επιχείρησης με τρόπο τέτοιον ώστε τα κοινά των πελατών και συνεργατών σας να προσέρχονται για τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και επικοινωνίας που βιώνουν .
Προγράμματα εκπαίδευσης :

 

Οι εκπαιδευτικές μας καινοτομίες

Τα σεμινάρια μας περιλαμβάνουν ασκήσεις προσομοίωσης με role play υποδυόμενοι οι συμμετέχοντες ρόλο απο τον επιθυμητό ή πραγματικό εργασιακό τους τομέα και μέσω test – επεξηγήσεων – διορθώσεων – παρατηρήσεων – εντοπισμού λαθών , επέρχεται η τελειοποίηση σε κάθε επίπεδο στο οποίο υπάρχει ανάγκη . Η βελτίωση είναι ορατή αμέσως .

Οι εκπαιδευτές είναι στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένο έργο . Διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και γνώσεις .

Στις εκπαιδεύσεις εντοπίζουμε τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα και εργαζόμαστε ώστε να λύσουμε κάθε απορία και ερώτημα του πρακτικά , ώστε να μπορεί απο την ίδια ώρα να μετουσιώσει σε πράξη και έργο όσα έμαθε στην εκπαίδευση .

Σεμινάρια τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ιδανικά για την προσωπική σας βελτίωση ατομικά αλλά και ομαδικά – στελέχη απο επιχειρήσεις .