Θέλουμε την επιτυχία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

info@minobi.gr

6974313052

 

Δημόσιες Σχέσεις

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Η επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων , της διεύθυνσης των επικοινωνιακών τμημάτων με τη μεγαλύτερη ζήτηση στις επιχειρήσεις παγκοσμίως .

Διοργάνωση Εκδηλώσεων 

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Διοργάνωση εκδηλώσεων με απολύτως σαφείς μεθόδους , στρατηγική και αποτελεσματικότητα . Ιδέες και αναλύσεις της δομής των πιό γνωστών και most wanted εκδηλώσεων .

Προσωπικό Branding και Τεχνικές Παρουσίασης 

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Προβολή της προσωπικότητας με αυτοπεποίθηση , τέλεια ψυχολογία , άσκηση γοητείας .Παρουσιάσεις , ομιλίες , συναντήσεις με πειθώ – άρτια σωματική επικοινωνία – μαγνητισμό του κοινού .

Διαχείριση Προσωπικών και Επαγγελματικών Σχέσεων 

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Προλαμβάνοντας τις συγκρούσεις , ζωή με ποιότητα .

Γραμματειακή Υποστήριξη – Τηλεφωνικό Κέντρο – Υποδοχή 

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Άριστη εικόνα – επικοινωνιακές δεξιότητες – συναρπαστική εξυπηρέτηση – οργάνωση .

Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Αναπτύξτε ηγετικές δεξιότητες στη διαχείριση των συμπεριφορών και των συναισθημάτων των συνεργατών σας .

Web Image

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Πως θα πρωταγωνιστείτε στο διαδίκτυο , στις αναζητήσεις και στα social media

Τεχνικές Πωλήσεων 

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Απάντηση στο γιατί ; να επιλέγουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας .

Πολιτική Επικοινωνία

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

το οποίο η εταιρεία μας πραγματοποιεί ad hoc στο επιτελείο και την ομάδα κάθε υποψήφιου δημάρχου ή βουλευτή στους δικούς σας χώρους ή στις δικές μας αίθουσες διδασκαλίας , Ισμήνης 10 Αθήνα ( Δάφνη , πλατεία Καλογήρων )

Οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε κίνησης ενός υποψηφίου σε Εθνικές Βουλευτικές εκλογές και εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση ενός κόμματος ή εκλογικού συνδυασμού .

Οι εκπαιδευτικές μας καινοτομίες
Τα σεμινάρια μας περιλαμβάνουν ασκήσεις προσομοίωσης με role play υποδυόμενοι οι συμμετέχοντες ρόλο απο τον επιθυμητό ή πραγματικό εργασιακό τους τομέα και μέσω test – επεξηγήσεων – διορθώσεων – παρατηρήσεων – εντοπισμού λαθών , επέρχεται η τελειοποίηση σε κάθε επίπεδο στο οποίο υπάρχει ανάγκη . Η βελτίωση είναι ορατή αμέσως .

Οι εκπαιδευτές είναι στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένο έργο . Διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και γνώσεις .

Στις εκπαιδεύσεις εντοπίζουμε τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα και εργαζόμαστε ώστε να λύσουμε κάθε απορία και ερώτημα του πρακτικά , ώστε να μπορεί απο την ίδια ώρα να μετουσιώσει σε πράξη και έργο όσα έμαθε στην εκπαίδευση .

Σεμινάρια τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ιδανικά για την προσωπική σας βελτίωση ατομικά αλλά και ομαδικά – στελέχη απο επιχειρήσεις .

Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής

Συνεδρίες Προσωπική Βελτίωση

( δείτε εδώ , συναντήσεις κατόπιν ραντεβού ) ,

για να αισθάνεστε καλά στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις  , να εντοπίσετε τα επικοινωνιακά σας λάθη , να κάνετε σαφές το όραμα σας και να ανοίξετε το δρόμο για την προσωπική σας ευημερία .

Διαχείριση Κρίσεων

( δείτε εδώ ) δηλώστε συμμετοχή

Τα 3 επίπεδα της Διαχείρισης Κρίσεων.Πρόληψη – Διαχείριση – Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων. Ειδική εκπαίδευση Spokesperson.