Σεμινάρια ( όλα με μια ματιά )

Συνεδρίες :

Προσωπικό Branding κάθε απόγευμα 19:30 – 22.00 ( κατόπιν ραντεβού ) , για να αισθάνεστε καλά στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις  , να εντοπίσετε τα επικοινωνιακά σας λάθη , να κάνετε σαφές το όραμα σας και να ανοίξετε το δρόμο για την προσωπική σας ευημερία .

minobi sinzug

Σεμινάρια :

Δημόσιες Σχέσεις ( δείτε εδώ πότε πραγματοποιείται – δηλώστε συμμετοχή άμεσα ) 

Η επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων , της διεύθυνσης των επικοινωνιακών τμημάτων με τη μεγαλύτερη ζήτηση στις επιχειρήσεις παγκοσμίως .

minobi 3

Διοργάνωση Εκδηλώσεων  ( δείτε εδώ πότε πραγματοποιείται – δηλώστε συμμετοχή άμεσα ) 

Διοργάνωση εκδηλώσεων με απολύτως σαφείς μεθόδους , στρατηγική και αποτελεσματικότητα . Ιδέες και αναλύσεις της δομής των πιό γνωστών και most wanted εκδηλώσεων .

minobi branding 5

Προσωπικό Branding και Τεχνικές Παρουσίασης  ( δείτε εδώ  πότε πραγματοποιείται – δηλώστε συμμετοχή άμεσα ) 

Προβολή της προσωπικότητας με αυτοπεποίθηση , τέλεια ψυχολογία , άσκηση γοητείας .Παρουσιάσεις , ομιλίες , συναντήσεις με πειθώ – άρτια σωματική επικοινωνία – μαγνητισμό του κοινού .

minobi crisis

Προλαμβάνοντας τις συγκρούσεις , ζωή με ποιότητα .
 

Γραμματειακή Υποστήριξη – Τηλεφωνικό Κέντρο –  Υποδοχή 

Άριστη εικόνα – επικοινωνιακές δεξιότητες – συναρπαστική εξυπηρέτηση – οργάνωση .

minobi 9

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού 

Αναπτύξτε ηγετικές δεξιότητες στη διαχείριση των συμπεριφορών και των συναισθημάτων των συνεργατών σας .

strategy-content-1

Web Image
Πως θα πρωταγωνιστείτε στο διαδίκτυο , στις αναζητήσεις και στα social media

minobi globalbusiness

Τεχνικές Πωλήσεων 
Απάντηση στο γιατί ; να επιλέγουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας .

business-people-having-board-meeting-in-modern-office-162417170-100264714-primary.idge

Πολιτική Επικοινωνία   –  Σεμινάριο , το οποίο η εταιρεία μας πραγματοποιεί ad hoc στο επιτελείο και την ομάδα κάθε υποψήφιου δημάρχου ή βουλευτή στους δικούς σας χώρους ή στις δικές μας αίθουσες διδασκαλίας , Ισμήνης 10 Αθήνα ( Δάφνη , πλατεία Καλογήρων ) 

Οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε κίνησης ενός υποψηφίου σε Εθνικές Βουλευτικές εκλογές και εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση ενός κόμματος ή εκλογικού συνδυασμού .


Οι εκπαιδευτικές μας καινοτομίες

Τα σεμινάρια μας περιλαμβάνουν ασκήσεις προσομοίωσης με role play υποδυόμενοι οι συμμετέχοντες ρόλο απο τον επιθυμητό ή πραγματικό εργασιακό τους τομέα και μέσω test – επεξηγήσεων – διορθώσεων – παρατηρήσεων – εντοπισμού λαθών , επέρχεται η τελειοποίηση σε κάθε επίπεδο στο οποίο υπάρχει ανάγκη . Η βελτίωση είναι ορατή αμέσως .

Οι εκπαιδευτές είναι στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένο έργο . Διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και γνώσεις .

Στις εκπαιδεύσεις εντοπίζουμε τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα και εργαζόμαστε ώστε να λύσουμε κάθε απορία και ερώτημα του πρακτικά , ώστε να μπορεί απο την ίδια ώρα να μετουσιώσει σε πράξη και έργο όσα έμαθε στην εκπαίδευση .

Σεμινάρια τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ιδανικά για την προσωπική σας βελτίωση ατομικά αλλά και ομαδικά – στελέχη απο επιχειρήσεις .

Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής

Minobi B.L.I.R 
Ευρωπαικό Ινστιτούτο Αυτοδιοίκησης  

2103822406
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00 κα Στέλλα Παπαγεωργίου .