Θέλουμε την επιτυχία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

info@minobi.gr

6974313052

 

Αλλάζουμε πρός το κάλυτερο κάθε επιχείρηση,
ταυτότητα – εικόνα – σχέσεις με την αγορά .
Παράλληλα βοηθάμε καθε άνθρωπο να αναγενηθεί ,
να αλλάξει τρόπους , συμπεριφορά , να κατακτά ότι επιθυμεί

 

Branding προϊόντος ή φυσικού προσώπου:

Για να αγαπηθεί ένα προϊόν όσο κανένα άλλο στην κατηγορία του, θα πρέπει να υπάρχει  συναισθηματική σύνδεση μεταξύ αυτού και του κοινού του.

Αφηγούμαστε με επιστημονικό – στρατηγικό τρόπο και με σύγχρονα επικοινωνιακά εργαλεία την ιστορία της επιχείρησης και των προϊόντων σας.

Κατόπιν της εφαρμογής αυτής της υπηρεσίας τόσο σε δύσκολες για τους υπόλοιπους, εποχές, σε περιόδους κρίσεων όσο και γενικά στην αγορά που δραστηριοποιήστε θα έρχεστε πρώτοι στη σκέψη όταν χρειαστεί να διερωτηθεί ένας πελάτης ή ευρύτερα συνεργάτης σας, από που να αγοράσω ή ποιόν να εμπιστευτώ ή που πρέπει να επενδύσω.

Με επιστημονικά ερευνητικά “εργαλεία” διαμορφώνουμε ή αναπροσαρμόζουμε το λογότυπο  σας ώστε να είναι αυτό το οποίο σας εκπροσωπεί καλύτερα και δηλώνει αμέσως ποιός είστε ή η επιχείρηση σας και πως θα είστε Top Of Mind, δηλαδή πάντα πρώτη επιλογή στον τομέα σας για τους ανθρώπους.

Σχεδιάζουμε τη μοναδική σας ταυτότητα με company profile και άλλα εργαλεία διείσδυσης στις αγορές σας.

 

Διαμόρφωση εικόνας :

Κατόπιν έρευνας, εντοπίζουμε την εσωτερική κατάσταση της επιχείρησης.

Μελετάμε την εικόνα που διατηρούν γι’ αυτήν οι ομάδες που συνεργάζονται μαζί της. Παραδίδουμε μία σαφή στρατηγική κατεύθυνση και όλες τις τακτικές οι οποίες θα διαμορφώσουν την εικόνα της σε βαθμό τέτοιον που θα μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους της.

Η διαμόρφωση της εικόνας σε φυσικά πρόσωπα περιλαμβάνει, επεμβάσεις στην προσωπικότητα (coaching – ψυχολογία – σύνολο σωματικής επικοινωνίας – ομιλία – ενσυναίσθηση ) και στο στυλ.

Η επιχείρηση η οποία συνεργάζεται μαζί μας θα πετύχει να έχει μία θετική γνώμη και άποψη γι’ αυτήν η κοινή γνώμη, δηλαδή θετική εταιρική εικόνα.

Οι συνεργασίες σας θα αυξάνονται και στην ανάκληση της επιχείρησής σας και των ανθρώπων της από τους συνεργάτες σας, αυτοί θα γεμίζουν χαμόγελα και θα παίρνουν άμεσα την απόφαση συνεργασίας μαζί σας.

Εταιρική φήμη:

Εργαζόμαστε με ιδιαίτερο πάθος, ώστε να ενσωματώσουμε την αξιακή βάση στους ανθρώπους των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την παγκόσμια θεωρία της επικοινωνίας, όταν αναφερόμαστε στην Καλή Φήμη μίας επιχείρησης (κατόπιν πειραμάτων της ψυχολογίας της συμπεριφοράς) εννοούμε τις αξίες που φέρουν που εκπροσωπούν οι άνθρωποι των επιχειρήσεων. Εάν δηλαδή χαρακτηρίζονται ως πρόθυμοι – αξιόπιστοι – ειλικρινείς, αν επιλύουν άμεσα προβλήματα αν διευκολύνουν τις συνεργασίες.

Θα εμπνεύσουμε τους ανθρώπους των επιχειρήσεων να ενσωματώσουν αυτές τις αξίες, πρακτικά. Στη συνέχεια πραγματοποιούμε ελέγχους και συνεχείς έρευνες, ώστε η ενσωμάτωση να έχει αποτελεσματικότητα.

ικανοποιημένοι πελάτες

Προσωπικό Branding:

Με τη συνεργασία ειδικών επιστημόνων εντοπίζουμε τα αδύνατα σημεία φυσικών προσώπων (πολιτικών – ανωτάτων στελεχών…) στην επικοινωνία τους και στο στυλ τους. Διαμορφώνουμε με μεθοδολογία κλινικής ψυχολογίας την εσωτερικότητα / προσωπικότητα του ανθρώπου αλλά και το στυλ του / το status του στο επίπεδο αυτό το οποίο απαιτείται για να επιτευχθούν οι στόχοι του. Εμείς θα σας κάνουμε να πετυχαίνετε κάθε στόχο σας στο επαγγελματικό πεδίο.

Με τη υπηρεσία μας αυτή, θα είστε περιζήτητος σαν επαγγελματίας. Θα αφήνετε πίσω σας μία θαυμάσια εικόνα και θα σας θυμούνται σαν πρότυπο. Όταν σας σκέφτονται θα ενεργοποιούνται θετικές σκέψεις και συναισθήματα, θα σας αναζητούν συνεχώς και θα πετυχαίνετε κάθε στόχο σας. Θα έχετε άψογο στυλ (μόδα + προσωπικότητα) τέλεια σωματική επικοινωνία και θα κατανοήσετε όλη την αναγκαιότητα για να έχετε άριστη ψυχολογία αλλά και να δημιουργείτε άριστη ψυχολογία σε όλους όσους επικοινωνείτε .