Θέλουμε την επιτυχία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

info@minobi.gr

6974313052

Η Φωνή της Επιχείρησης σας :
Εκπροσωπούμε επικοινωνιακά την επιχείρηση σας . Είμαστε η φωνή σας σε περιπτώσεις Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων , σε Συνεντεύξεις Τύπου , Επαγγελματικά Γεύματα , Επαγγελματικές Συναντήσεις , Παρουσιάσεις . Εφόσον κατανοήσουμε πλήρως τη φιλοσοφία της επιχείρησης σας , σχεδιάζουμε ένα πλάνο εκπροσώπησης σας , ώστε να πετύχουμε τους στόχους σας.

Καμπάνιες Επικοινωνίας :

Κάνουμε γνωστή την επιχείρηση . Επιλέγουμε, με βάση το συναίσθημα, ενεργοποιώντας τη λογική. Αυτή είναι η δουλειά μας . Να επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων όλες οι ομάδες τους ( αγοραστές – καταναλωτές – πελάτες – επενδυτές – μέτοχοι – προμηθευτές και κάθε ομάδα κοινού) γιατί έχουν επηρεαστεί συναισθηματικά .Αυτό το πετυχαίνουμε με την ανθρωποκεντρική λογική που εγκαθιστούμε σε κάθε επιχείρηση . « Χτίζουμε» πάνω στην αξιακή βάση , τη βάση των αξιών .Το προσωπικό σας και τα προϊόντα σας θα χαρακτηρίζει η ίδια ανθρωποκεντρική λογική . Όλα για τον Άνθρωπο . Τον πελάτη – τον καταναλωτή – τον συνάδελφο τον επενδυτή .

Επικοινωνιακή Εξυπηρέτηση :

Πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο «εργαλείο» επικοινωνίας για κάθε επιχείρηση σε βαθμό που να χαρακτηρίζεται ο ακρογωνιαίος λίθος της . Πραγματοποιούμε κάθε τύπου και κάθε επιπέδου έρευνα , όσο βαθιά και αν χρειαστεί να είναι ώστε να ανακαλύψουμε για τις ανάγκες της επιχείρησης σας , τάσεις της αγοράς , επενδυτικό ενδιαφέρον , νέους αγοραστικούς ορίζοντες , εντοπίζουμε την προέλευση των εμποδίων που συναντάτε ή σας ανατρέπουν τα σχέδια , όλες τις διαδρομές για επιτυχημένη πορεία με ευημερία και πρόοδο .Παράλληλα μέσω αυτής της υπηρεσίας μας , έχουμε το Management της εξεύρεσης των κατάλληλων επαγγελματιών και επιστημόνων ώστε να «τρέξετε» κάθε σχεδιασμό σας και κάθε πρόγραμμα σας χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να δαπανάτε χρόνο και πόρους για να εντοπίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους .

Σχέσεις με τα ΜΜΕ , Media Relations :

Παρακολουθούμε και εντοπίζουμε τα ΜΜΕ που αφορούν την κάθε επιχείρηση . Μεγιστοποιούμε τη δημοσιότητα της . «Χτίζουμε» σταθερές σχέσεις με αξίες μεταξύ των ΜΜΕ και της εταιρείας .Αποστολή Δελτίων Τύπου / διοργάνωση συνεντεύξεων τύπου / διοργάνωση συναντήσεων τύπου / ειδικές συναντήσεις / επαγγελματικές συναντήσεις , προσωπικά με δημοσιογράφους και στελέχη ΜΜΕ , στα οποία απευθύνεται η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε / αρθρογραφία / Μedia Training .

Media Plan :

Πραγματοποιούμε πλάνο τοποθέτησης των επικοινωνιακών ( διαφημιστικών και μη ) λογαριασμών στα Media . Αναλύουμε την επικοινωνιακή αγορά και επί της ουσίας «επενδύουμε» επικοινωνιακά τα χρήματα των συνεργατών πελατών μας . Μπορεί να είναι διαφημιστικοί λογαριασμοί ή και ευρύτερα επικοινωνιακοί που να εξυπηρετούν την εταιρική επικοινωνία των επιχειρήσεων ή και τη διαμόρφωση της εικόνας τους ή όποιες άλλες επιδιώξεις μπορεί να έχουν .

Συμβουλευτική διαφημιστικών προγραμμάτων :

Εντοπίζουμε το κατάλληλο πεδίο ποιότητας των διαφημιστικών μηνυμάτων , τη δομή τους και την αποστολή τους .Συμβουλεύουμε για το ακριβές κοινό που στοχεύει το μήνυμα και προτείνουμε Media Plan ( χάρτη ΜΜΕ για μετάδοση του μηνύματος ) . Μετράμε την αποτελεσματικότητα των μηνυμάτων πρίν αυτά ξεκινήσουν να μεταδίδονται .Διαμορφώνουμε το καταλληλότερο μήνυμα για το κάθε προιόν και την κάθε καμπάνια .Προτείνουμε το σενάριο της διαφημιστικής ταινίας , παραδίδουμε κείμενο μηνύματος , συστήνουμε την αισθητική του μηνύματος . Η εργασία μας οδηγεί σε τεράστια αύξηση της αποτελεσματικότητας του μηνύματος , βοηθώντας την εταιρεία να φτάσει με ακρίβεια στους επικοινωνιακούς της στόχους .

Τα κείμενα σας δεν θα είναι φλύαρα και κουραστικά . Η διαφήμιση σας δεν θα περιστρέφεται γύρω από οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που θέλετε να επικοινωνήσει . Θα λέει αμέσως αυτό που πρέπει να επικοινωνήσει . όσοι εκτίθονται στα διαφημιιστικά σας μηνύματα θα τα καταλαβαίνουν και θα σκέφτονται να προχωρήσουν σε δράση .Η έρευνα μας στο κοινό των μηνυμάτων θα είναι προσεκτική και θα δίνουμε μέσα από το μήνυμα τηουσία της επικοινωνίας μας .