Θέλουμε την επιτυχία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

info@minobi.gr

6974313052

 

Η συνεργασία μαζί μας είναι μία δυνατή σχέση ζωής.

Βρισκόμαστε όποτε μας χρειαστείτε δίπλα σας προσφέροντας σας τις γνώσεις μας και την εργασία μας με χαρά και πάθος καθώς το όραμα σας και οι επιδιώξεις σας είναι και δικό μας σκοπός και στόχος.

Για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να αλλάξει τη ζωή του με τις υπηρεσίες και τα προγράμματα μας, διαθέτουμε τους εξείς τρόπους συνεργασίας :

  1. Ατομικές συνεδρίες : Πραγματοποιούνται στα γραφεία της εταιρείας μας κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης ή και μέσω τηλεσυνάντησης. Η συμβουλευτική μας ξεκινά απο τη πρώτη μας συνεδρία. Αμέσως αξιολογούμε τη θέση στην οποία βρίσκεστε και σας καταθέτουμε ειδική μελέτη μας με την πορεία της συνεργασία μας. Σας οδηγούμε με πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία και στρατηγική στο να κερδίζετε τις εντυπώσεις απο την επόμενη μέρα.
  2. Επίσκεψη μας στον επαγγελματικό σας χώρο : Προσερχόμαστε εμείς στην επιχείρηση σας ή στον χώρο εργασία σας κατόπιν προκαθορισμένης συνάντησης.
  3. Μικροσυμβουλευτική : Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για συμβουλευτική επί παντός επικοινωνιακού ζητήματος σας. Σας προτείνουμε και παρέχουμε άμεσα κάθε αποτελεσματική, εφικτή και ρεαλιστική λύση που θα προωθήσει τα συμφέροντα σας και την προσωπικότητα σας.
  4. Ηλεκτρονική Συνάντηση : Είναι συνεδρία εξ᾽αποστάσεως η οποία πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Είναι πλήρως αποτελεσματική και τηρεί όλες τις προυποθέσεις της ιδανικής συνεργασίας.

Ο σύμβουλος μας ως πρός τη μεθοδολογία και τη φιλοσοφία μας πραγματοποιεί τις ακόλουθες ενέργειες :

  • Πραγματοποιεί για τις ανάγκες του προγράμματος σειρά επικοινωνιακών ασκήσεων πολλαπλών ερωτήσεων ώστε να εντοπίζεται ανά περίσταση το επίπεδο επικοινωνίας ώστε ο συνεργάτης μας να εκπαιδεύεται και παράλληλα να έχει σαφή εικόνα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και την εξέλιξη του
  • Μετά απο κάθε συνεδρία παραδίδει υλικό οδηγιών το οποίο βοηθά πρακτικά τον άνθρωπο να πράξει στρατηγικά για τη βελτίωση και την επιτυχία του
  • Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο σύμβουλος ακούει προσεκτικά , καταγράφει , δίνει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και συμβουλεύει άμεσα , με σαφήνεια, ρεαλιστικά και στρατηγικά ώστε να πετύχει ο συνεργάτης μας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα
  • Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση και role play ώστε ο συνεργάτης μας να κατανοήσει πλήρως τις κατάλληλες συμπεριφορές στη σωματική επικοινωνία, τις τεχνικές παρουσίασης,τη χειραψία, το χαμόγελο , τη βλεμματική επαφή και οτιδήποτε θα κάνει την προσωπικότητα του ασυναγώνιστη
  • Ο σύμβουλος σχεδιάζει όλο το πλάνο της ολοκλήρωσης της εικόνας του συνεργάτη μας και περιλαμβάνει κάθε παράμετρο του συναισθηματικού και οπτικού περιβάλλοντος του.

Θέλουμε την επιτυχία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

info@minobi.gr

6974313052