Διερωτάστε.

Έχω αγωνία για την επόμενη ημέρα. Θα μπορέσω να εντοπίσω νέα επαγγελματική δραστηριότητα; θα διευρύνω το πελατολόγιο μου ; γιατί δεν αποκτώ νέες γνωριμίες; μήπως η αγορά έχει κορεστεί λόγω της κρίσης; τρομάζω πως θα βρεθώ σε αδιέξοδο. Αν δεν τα καταφέρω στα επαγγελματικά μου ποιό θα είναι το μέλλον μου; Είναι σίγουρο πως κάτι δεν κάνω σωστά. Χρειάζομαι γνωριμίες; νέα εικόνα; να μιλώ καλύτερα; να πείθω περισσότερο ; χρειάζομαι site προσωπικό; τι βρίσκουν για εμένα οι άνθρωποι όταν google– άρουν το όνομα μου ;

 1. πως θα ξεπερνώ την αγωνία όταν πρέπει να μιλήσω σε πολύ κόσμο; όταν παρουσιάζω αισθάνομαι να χάνω τα λόγια μου, τον ειρμό μου, δεν συγκεντρώνομαι.
 2. γιατί πολλές φορές αισθάνομαι πως δεν με προσέχουν ή ακόμα και πως δεν μου δίνουν σημασία; ισχύει πως περνώ απαρατήρητη- ος ;
 3. μήπως μιλάω γρήγορα; ακόμα πολλές φορές δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτά που λέω.Επίσης κάτι μου φταίει στον ήχο της φωνής μου και κάποιες στιγμές “κολλάω” και συνεχίζω δύσκολα.
 4. έχω πάθος ; κρατώ το ενδιαφέρον ; όταν προσπαθώ να προσέξω αν συνεχίζουν οι άνθρωποι να με κοιτούν βλέπω πως μάλλον τους έχω απογοητεύσει.
 5. γιατί μερικές φορές θαυμάζω κάποιους ανθρώπους που έχουν ευχέρεια στην επικοινωνία; μπορώ να ανεβάσω επίπεδο; επικοινωνιακός τύπος είναι αυτός που γεννιέται με το χάρισμα ;
 6. πως θα νιώθω καλά; γιατί όλα μου φταίνε; ξυπνώ με βαρύ συναίσθημα, μπερδεύονται οι σκέψεις μου, δεν νιώθω εύκολα χαρά. Αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις μου στην εργασία και στις προσωπικές.
 7. γιατί θυμώνω τόσο εύκολα; με τους συναδέλφους, στην οικογένεια μου, στην οδήγηση, όταν παρακολουθώ τηλεόραση γενικά θυμώνω! είναι κάτι το οποίο μπορώ να ελέγξω;

Απαντάμε.

Στις σημερινές οικονομικές, επαγγελματικές και κοινωνικές συνθήκες η δυνατή προσωπικότητα κερδίζει τα πάντα. Κατά μέσο όρο στα προσεχή χρόνια θα αλλάξουμε πορεία καριέρας και επαγγελματικής θέσης 5-7 φορές. Σας βοηθάμε να έχετε ένα πολύ δυνατό όνομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπου να συζητούνται για εσάς τα καλύτερα μόλις αποχωρήσετε απο μία συνάντηση ή απο όπου αναζητήσετε νέες συνεργασίες. Μαζί μας θα αποκτήσετε χαρισματική επικοινωνία, αισιοδοξία, πάθος και θα έχετε σίγουρη επιτυχία.

 1. σας εκπαιδεύουμε με την τεχνική “ομιλία χωρίς φόβο” να ξεπεράσετε το άγχος της ομιλίας μπροστά σε κόσμο.
 2. με τη μέθοδο “επικοινωνιακό άγγιγμα” θα αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις, θα τραβάτε την προσοχή και οι άνθρωποι θα περιμένουν την επόμενη συνάντηση μαζί σας.
 3. μετράμε την ταχύτητα της ομιλίας σας και την προσαρμόζουμε στην προσωπικότητα σας αφαιρούμε τις λεκτικές παρεμβάσεις και προσθέτουμε επιτονισμό και ηχόχρωμα.
 4. όταν βάζετε στόχο, όταν ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε τότε αυξάνετε το πάθος σας το αποτέλεσμα είναι η εκτίμηση του κοινού σας,  η στρατηγική όμως θέλει εκπαίδευση.
 5. σας βοηθάμε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση σας με αλλαγή στον τρόπο σκέψης.Θα αισθάνεστε πολύ άνετα. Η επικοινωνία είναι επιστήμη και διδάσκεται.Κανένας δεν γεννιέται με το επικοινωνιακό χάρισμα και είναι λάθος η τοποθέτηση “γελαστών” σε τμήματα επικοινωνίας.
 6. το να νιώθετε καλά είναι δική μας υπόθεση με το πρόγραμμα “ευτυχισμένοι χωρίς λόγο” σύμφωνα με το οποίο σας οδηγούμε να είστε πάντα καλά και όχι μόνο όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος
 7. ο θυμός είναι η παραβίαση των προσωπικών μας, δικών μας κανόνων, άρα με επανεξέταση της στάσης μας μπορούμε να ζήσουμε πολύ καλύτερα με ποιοτικές σχέσεις χωρίς θυμό.