Θέλουμε την επιτυχία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

info@minobi.gr

 

6974313052

 

Αγωνιστικό Σύστημα Στρατηγικής .

Racing Psychological Resistance System, Communication & Strategy

RPRSCS

Αγωνιστικό Σύστημα Ψυχολογικής Αντοχής – Επικοινωνίας – Στρατηγικής

Τι είναι ;

Σύστημα το οποίο με χρήση μεθόδων αγωνιστικής ψυχολογίας , ωθεί τους αθλητές σε ομαδικά ( και ατομικά ) αθλήματα να δημιουργήσουν άριστη ψυχολογία ώστε να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες αγωνιστικές και όχι μόνο και να προετοιμάζονται άρτια για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δημιουργώντας επικοινωνιακές δομές με στρατηγική ακρίβεια .

Πως ;

Μελετάμε την ομάδα , εντοπίζουμε τις υποχρεώσεις της , αξιολογούμε το δυναμικό της , συμβουλεύουμε για τους ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους της και παραδίδουμε συνεχώς συμβουλευτική εξατομικευμένη και ομαδική για τη μεγιστοποίηση των στόχων .

Μεθοδολογία :

Ειδικοί απο τους κλάδους της ψυχολογίας , της έρευνας και της επικοινωνίας συνεργάζονται .

Πραγματοποιούμε συνεντεύξεις σε βάθος με τους αθλητές και στελέχη του σωματείου και παρατηρήσεις σε όλα τα επίπεδα όπως : έρευνα αντιπάλων , σημεία υπεροχής τους , αδύνατα σημεία , ανάλυση στρατηγικής αντιπάλων . τρόποι επικράτησης επι αυτών , ανάλυση στους αθλητές των σημείων όπου μπορούν να διεμβολίσουν τον αντίπαλο ,  τρόποι  .

Σχεδιάζεται ένα πολυεπίπεδο σύστημα στρατηγικής και παρουσιάζεται .

Εκπαιδεύσεις ομαδικά σεμιναριακού χαρακτήρα , και ατομικά – εξατομικευμένα με συνεδρίες ώστε να παρατηρούμε τις αδυναμίες και να ενισχύουμε την ψυχολογική αντοχή και κράση των αθλητών και των στελεχών .

Παρουσιάζουμε τους τρόπους επικράτησης επι των αντιπάλων  , ανάλυση στους αθλητές των σημείων όπου μπορούν να διεμβολίσουν τον αντίπαλο ,  τρόποι αύξησης της ψυχολογικής τους αντοχής , πως θα επικοινωνούν ομαδικά , πως θα συνεργάζονται στρατηγικά .

Καινοτομίες :

Δυνατότητα δημιουργίας λογισμικού ( customized ) ακριβέστατων αναλύσεων αντιπάλων με συλλογή δεδομένων και παράδοση συστημάτων επιτυχίας .

Branding  Αθλητικού Club 

Με επιστημονικό τρόπο κάνουμε ένα αθλητικό club να έχει δυνατή εικόνα και φήμη. Ένας σύλλογος Brand. Τα οφέλη είναι πολλά. Επενδυτές, τα πιο κατάλληλα στελέχη, καλοί αθλητές αναζητούν συνεργασία με το Club – Brand. Επιπλέον αναζητούμε εμείς ταλέντα και τους πιο κατάλληλους αθλητές ώστε η ομάδα να διακρίνεται.

Η κοινωνικότητα, η δημοκρατία στη διοίκηση, η ανάπτυξη σχέσεων, οι σχέσεις των ανθρώπων στο σύλλογο θα πρέπει να βασίζονται σε δομές αληθινές.

Αναζητούμε υποστηρικτές – χορηγούς και sponsors για τους αθλητικούς συλλόγους αλλά εκπαιδεύουμε και πείθουμε τους ανθρώπους του συλλόγου να αναπτύσσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους υποστηρικτές τους.

Αναπτύσσουμε ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση σε κάθε διαδικασία στην οποία πρέπει να ασκηθεί πίεση.

Ο Σύμβουλός μας σχεδιάζει στρατηγικά την επικοινωνιακή διείσδυση για να ενημερώσει, να κάνει γνωστά στοιχεία και παραμέτρους που αφορούν το σύλλογο, την πορεία του, την εικόνα του και τα μεγέθη του.

Χαρακτηριστικό του προγράμματος η πρόταση ρεαλιστικής και εφικτής λύσης.

Ο σύλλογος με τη στρατηγική αυτή είναι πάντα θωρακισμένος και προστατευμένος ενώ παράλληλα έχει πάντα παρουσία με κύρος, όποτε λαμβάνονται αποφάσεις γι’ αυτόν.

Ανάπτυξη σχέσεων και με τη δημοσιογραφική κοινότητα. Σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας, αξιοπιστίας, συνέπειας, διαφάνειας.

Οπτική Παραστατική Εικόνα, δηλαδή την εικόνα των υλικοτεχνικών υποδομών κάθε συλλόγου.

Κτιριακές εγκαταστάσεις, ρουχισμός, σύνολο εμφανίσεων των ανθρώπων του συλλόγου. Θα διαμορφώσουμε την εικόνα κύρους των ανθρώπων του συλλόγου με την εκπαίδευσή τους στην επικοινωνία τους, τις συνεντεύξεις τους, την παρουσία τους σε δημόσιες εμφανίσεις.

Εργαζόμαστε ώστε ο σύλλογος να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης – αξιοπιστίας – συνεργασίας με τους συλλόγους οι οποίοι βρίσκονται μαζί του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και μαζί συναγωνίζονται για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων ή άλλων επάθλων.

Οι σχέσεις μεταξύ των συλλόγων B2B είναι ακρογωνιαίο πεδίο συνεργασίας και ομαλής διεξαγωγής κάθε αθλητικού πεδίου.

Το σωματείο το οποίο θα αναλάβουμε θα έχει καλή φήμη και οπουδήποτε βρίσκεται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό θα το περιβάλει μία δυνατή εικόνα.

Αυτό θα το πετύχουμε με διαμόρφωση της προσωπικότητας των αθλητών και των διοικήσεών τους, συνολική στρατηγική θέσης, διαμορφώσεις στην οπτική παραστατική εικόνα, συμφωνίες για στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλα προϊόντα και εκδηλώσεις ισχύος. Η ισχύς, η δύναμη αλλά και η αξιοπρέπεια, το πάθος, η νίκη και το οργανωμένο σύνολο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των σωματείων με τα οποία θα συνεργαστούμε.

Η ομάδα την οποία θα «χτίσουμε» ως προς την εικόνα της και τις επικοινωνιακές και κοινωνικές της δομές, όπου βρίσκεται θα γίνεται αντικείμενο Θαυμασμού και Σεβασμού.

Την ομάδα σας δεν θα τη βλέπουν εχθρικά – οπαδικά αλλά σαν ένα μεγάλο Club, το οποίο σέβεται τους αντιπάλους, τους ανθρώπους τους, τους συναθλητές τους και έχει προορισμό και όραμα την άμιλλα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, ενισχύει τις επόμενες γενιές με αειφόρα αθλητικά προγράμματα, αγαπά την κοινωνία και παράγει Αθλητισμό και Κοινωνικό έργο.

Βοηθά την κοινωνία, όσους έχουν ανάγκη, έχει καλή εικόνα – ισχυρή, οι αθλητές της και οι άνθρωποι της (φίλαθλοι – διοικητικό προσωπικό – χορηγοί – σπόνσορες της) βιώνουν μία λαμπερή, ευτυχισμένη, υπερήφανη συνεργασία.